Bemutatkozás

Bemutatkozás
Sáros Zoltán
Spitl TamásBemutatkozás

A Babolat teniszsuli két alapító tagja Sáros Zoltán és Spitl Tamás. Mindketten a teniszjáték oktatását, teniszedzőséget választottuk hivatásként. Gyermekkorunk óta versenyszerűen teniszeztünk, és a hosszú évek alatt felhalmozódott tapasztalataink alapján úgy gondoljuk, hogy egy szisztematikusan felépített tenisziskola rendszerben sokkal eredményesebben hatékonyabban lehet fiatalokat megtanítani a játék alapjaira, illetve elősegíteni sikeres versenyzővé válásukat.


Úgy gondoljuk, hogy az első lépcső a játék megkedveltetése, a rendszeres sportolás. Ehhez szeretnénk hozzásegíteni minden fiatal sportág iránt érdeklődőt. Törekszünk arra, hogy ezt a lehetőséget minél szélesebb kör számára elérhetővé tegyük, hogy egyetlen tehetség se kallódjon el, és minél több kissrác, kislány találja meg örömét ebben a sportágban.

A teniszsuli célja a tehetségek kiválasztása, és a folyamatos fejlődési lehetőség biztosítása. A játékosok fejlődéséhez szükséges szakmai hátteret 6-tól 18 éves korig a tenisziskola biztosítani tudja. A Babolat teniszsuli 2006 tavaszán indult és jelenleg már több mint 60 gyerek vesz részt az edzéseken.

A teniszsuli szoros kapcsolatban áll a Pécs Városi Tenisz Clubbal (PVTC). Az edzések a PVTC pályáin zajlanak, illetve azok a játékosok, akik már eljutnak arra a szintre, hogy versenyeken induljanak a PVTC-nél válnak igazolt versenyzővé. A teniszsulinak már jelenleg is több olyan tagja van, akik országos és nemzetközi szinten is sikereket érnek el.